30 Ağustos 2017 Çarşamba

İLAN ARAMAK İÇİN SİTE SİTE GEZMEYE SON

Günümüzde sahibinden satılık kiralık daire işyeri arsa vb. her türlü emlak alıcı bulmak, olası müşterilere ulaşmak üzere internet üzerinden servis edilmektedir. Emlak ilanları bu kadar çok olunca bir o kadar çok internet sitesi de yayınlamak için çaba sarf ediyor. Tabi ki joker ve doping ücretlerinden dolayı birçok sahibinden satıcı ve emlakçı farklı sitelere yönelmekte bu yüzden de alternatiflerin tamamını görmek, incelemek için onlarca siteyi tek tek arayıp bulmamız gerekmektedir. İşte tam da burada yeni nesil emlak ve seri ilan sitesi olan ve ücretsiz hizmet veren  kralilan.com imdadınıza yetişiyor. Bu sayede tek bir sitede tüm sahibinden satılık kiralık emlak ilanlarını görme şansını yakalıyoruz.

Biliyorsunuz internetteki ilanları sadece sahibinden ve emlak şirketleri de vermiyor. Bunlar ile birlikte inşaat firmaları, belediyeler, bankalar, maliye, icra dairesi, özelleştirme idaresi, hazine, dernekler, vakıflar ve diğer tüm kamu kurumları satılık kiralık daire işyeri arsa vb. her türlü emlak için satışa çıkabiliyorlar. Tabi ki her kurum bu işleri kendi internet sitesi üzerinden yapıyor. Hepsini bir arada örmeniz ise mümkün değil. İşte tam burada kralilan.com devreye giriyor. Yukarıda adlarını saydığımız tüm kurumların ilanlarını bir arada bulabiliyorsunuz.
İLAN ARAMAK İÇİN SİTE SİTE GEZMEYE SON

Türkiye’nin her yerinden emlak ilanlarının tek bir yerde buluştuğu bu platform; Yakın zamanda emlakçılık yapan esnaftan tutun da, sahibinden satılık kiralık daire işyeri arsa vb. kısacası tüm emlak ilanlarının buluşma noktası olacak. İsmi gibi iddialı bu site sektöründeki tekelleşmeyi kıracak gibi görünüyor. Hiç bir ücret ödemeden birkaç dakika içerisinde ilanınızı verebilir, birkaç dakika içerisinde müşterileri sizi ararken bulabilirsiniz.

Her bölge için ayrı ayrı arama yapılabilmekle birlikte metrekare, hisseli, hissesiz, müstakil, imarlı, ifrazlı ve benzeri tüm kriterler de ilan verebilir ve aratabilirsiniz.

Özellikle daire arsa ve arazilerde sıkça karşılaştığımız acaba tam olarak nerede? Yola yakın mı? Yakınlarında neler var? diye de hiç dert etmeyin. Haritada emlak arama özelliğiyle istediğiniz gayrimenkulü başka hiçbir bilgiye gerek kalmadan arayın bulun. Parselleri coğrafi koordinatlarında gerçek şekilleriyle görün. Bunun için sadece satılık kiralık daire arsa işyeri, tarla, almak istediğin bölgeyi seçmeniz yeterli olacak. O bölgede hangi emlaklar satılık, hangileri kiralık hepsini gerçek uydu görüntüsü üzerinden kolaylıkla görebilirsin. Geriye beğendiğin gayrimenkulü almak kalıyor.
İLAN ARAMAK İÇİN SİTE SİTE GEZMEYE SON
Uygun fiyata sahibinden ve diğer kurumlardan satılık kiralık daire, kat karşılığı ve ya yatırımlık bir arsa, iş yeri olarak kullanabileceğiniz bir ofis satın almak istiyorsanız yeni nesil emlak ve seri ilan sitesi olan kralilan.com internet sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.