23 Ağustos 2017 Çarşamba

Faberlic Online Katalog Türkiye

Faberlic Online Katalog Türkiye
NEDEN FABERLİC ?
1997 yılında ‘ Doğrudan Satış’ denilen ilk ulusal kozmetik şirketini oluşturdu.  O sırada Bilim adamları tarafından geliştirilmiş, havada oksijeni yakalayan, cildi derin katmanlara teslim eden ve bu nedenle deri hücrelerinin genç kalmasını sağlayan perflorokarbon emülsiyonlar çekmiştir. Bu eşsiz oksijen kompleksini kozmetikte kullanabilmek için patent satın aldı - ve o andan itibaren bir başarı öyküsü başladı.
1998 yılında Rusya'nın ilk oksijen kozmetik serisi ortaya çıktı.
2001 Şirketin ana misyonu yalnızca yüksek kaliteli kozmetik ürünleri milyonlarca tüketiciye ulaştırmakla bitmiyor, aynı zamanda kişilerin kendini geliştirmesine ve kendi işini ‘doğrudan satış’ olarak kurmak için katkıda bulunmaktır. 5 Yıldan az bir sürede  5 Milyondan fazla bayan ürünlerimize hayran oldular. Onlardan hepsi kozmetik kalitesine ve Faberlic satış temsilcilerinin profesyonel önerilerine güvenmektedir!
2005 Yılına kadar biz çok şey başarmıştık: Uluslararası bir şirket haline geldik 15 Ülkede temsilci ofisleri; Birçok satış temsilcisi iştirak saflarına kabul edildi; Dünyanın en hızlı büyüyen kozmetik şirketlerinden biri olduk, dünyanın en büyük yüz şirketi arasında parfümeri ve kozmetikte WWD Beauty Report International sıralamada 87 ci olarak yer aldı.
2007 Yılında Faberlic 10 yaşını doldurdu! Eğer modern tarihi açısından bakarsanız-bu çok uzun bir süre, ama eğer geleceğe bakacak olursanız-az. Faberlic laboratuvarı ve dünya çapında yeni kozmetik ürünleri üreten Japon Nikko-Chemical laboratuarı ortak çalışma sonucu olarak oksijen Kompleksi’nin ‘Çift Nefes’ denilen Novaftem-O2 adlı yeni bir formülü bulmuştur. Şimdi emin bir şekilde iddia edebiliriz ki: Biz derideki mikro dolaşım sürecini yönetmeyi öğrendik!
2008 Yılında TSNTR Faberlic Moskova Devlet Üniversitesi Hücre Biyolojisi ve Histoloji bölümünün işbirliği ile yaşlanmalara karşı yeni bir ‘Silah’ icat edildi, anti yaşlanmaya karşıt oksijenli kozmetik Rala, eşsiz bir formül Rala ( doğal R- alfa - - lipoik asit) içermektedir. Aynı yıl Rala kozmetik kullanımı ile ilgili iki yeni patent aldık. Bir Yıl içinde Faberlic toplam 60 yeni ürün üretti. Şirketimiz dünyanın en büyük yüz parfümeri ve kozmetik şirketi arasında  (WWD Beauty Report International) 86 cı sıralamaya yükselmiştir.
2006 Yılı’ndan 2009 Yılına kadar Faberlic çalışanları ‘Yeşil Şehir’ projesi kapsamında ve ‘Şehirlere-Ağaç, İnsanlara-Oksijen! ’ sloganıyla 100 bin civarında ağaç dikmişler.
2011 Yılında İlkbaharda Faberlic’e 2 şirket daha katıldı – Edelstar ve Infinum.
Artık evinize, güzelliğinize ve sağlığınıza en iyi ve gereken ihtiyaçlarınızı tek bir satış temsilcisinde bulabilirsiniz.
Günümüzde 42 ülkede milyonlarca kişi firmamıza hayatlarını bağladı! Sizde Katılın!
Neden Faberlic ?
Faberlic  İşinize; hemen şimdi başlamak için üç sebebiniz var;
• Faberlic ürünlerini fabrika fiyatından indirimli alın,
• Faberlic ürünlerini tavsiye ederek para kazanın,
• Faberlic işinizi başkalarıyla birlikte ekip kurarak yapabilir ve liderlik primi kazanın.
Fabelic Pazarlama Sistemimizde harcadığınız emek hiçbir zaman boşa gitmez. Elde ettiğiniz geliriniz süreklidir, miras olarak bırakabilirsiniz. Liderlik seviyelerine geldiğinizde artan satış primleri yanı sıra takdir töreni, fabrika seyahati, akademik ve kişisel gelişim eğitimleri, seyahatler ve araba planı ile çok renkli bir işiniz için her şey hazır. Kurmuş olduğunuz ve sürekli büyüyen ekibinizdeki Danışmanlarınızın sadece kendi alışverişlerini Faberlic'ten yapmaları halinde bile çok ciddi bir gelire kavuşabilirsiniz. Sürekli büyüyen bir gelir ve iş fırsatı şimdi Sizi bekliyor!
Fabelic ile hayallerinize ulaşın ve satış ekibiniz ile kazanmaya hemen bugünden kurmaya başlayın!
FABERLİC ÜYELİK AVANTAJLARI
Faberlic'e üye olduğunuz anda Kişisel satışlarınızdan %26, bazı kampanyalı ürülerde %50 ve üzeri kar elde ederek para kazanırsınız.
Asıl büyük kazancı ise, kendinize bağlı Faberlic üyeleri bulup işi tanıtarak elde edersiniz. Kendinize bağlı satış organizasyonu kurarak ayda 1000-5000 TL gibi hatta ekibiniz güçlü ise çok daha fazlasını kazanırsınız. Faberlic te gelirinizin bir limiti yoktur. Bunu kendiniz belirlersiniz. Ayrıca,
Extra primler , Takdir törenleri, anne baba yardımı  ve ücretsiz tatil imkanları Faberlic üyelerine sunulan avantajlardır.
Faberlic ile bağımsız ve özgür iş yapmanın keyfini sürmek isteyen herkesi Faberlic ailesine katılmaya çağırıyoruz. FaberlicÜyelik formundan başvuruda bulunun size güçlü bir ekiple destek verelim.
Faberlic ile bol kazançlı günlerde görüşmek üzere.
FABERLİC KAYIT KURALLARI
1. Faberlic Kayıt için aday olan üyelerin direktör ya da önceden kayıtlı bir danışmanın önerisi alması gerekmektedir. İstisnai durumlarda şirket yeni danışmanı herhangi önceden belirlenmiş bir yapıya yönlendirebilir.
2. Şirkette danışman olabilmek için siteye kayıt yapmanız gerekir: www.faberlic.com («Partner» programından).
Yeni kişilerin sisteme kaydı sırasında Dağıtım Noktası Sahibi adayın isim, soyisim, baba adı ve doğum tarihi kimlik bilgilerini içeren bir belge ile teyit edilmek zorundadır. Aday ve yönetici kayıt prosedürünün hatasız bir şekilde yönetilmesinden sorumludur.
Yeni danışmanın kayıt prosedürünün hatalı bir şekilde gerçekleşmesi durumunda DN sorumlusu kaydın gerçekleştiği fatura döneminde belirlenen ajans komisyonu değerinde ceza öder.
3. Din, dil, ırk ve politik görüşüne bakılmaksızın arzu eden herkes şirketin danışmanı olma konumuna başvurabilir.
4. 14 yaşını doldurmuş herkes Faberlic danışmanı olabilir.
5. Faberlic danışmanı sadece 1 kayıt numarasına sahip olabilir. Akrabalar (veliler ve kardeşler) ve eşler yanlız bir yöneticiye kayıtlı olabilir veya birbirlerinin yöneticisi olabilir.
Akrabalar (veli ve kardeşler)  iki akrabanın bir numara altında kaydını belirleyen Aile kontratı bağlayabilirler, onların biri 1. numaraya sahip olurken diğeri ikinci numara sahibi olur.
6. Yeni adayın kaydı esnasında yönetici numarasında bir hata olursa, bu hatayı kayıt anından itibaren 2 fatura dönemi içerisinde gidermek mümkündür. Bunun için «Partner» proqramında “Geri bildirim iletişimi” sekmesinden dilekçe ile bildirmek gereklidir.
7. Eğer yeni danışman kayıt anından itibaren 3 fatura döneminde hiçbir özel sipariş vermemişse şirket haberdar etmede, numarasını veritabanından silme hakkını elinde tutar. Danışmanın bu durumda yeni kaydı numara silindikten sonra genel ilkelerle herhangi bir yöneticinin yapılanmasında gerçekleştirilebilir.
8. Eğer danışman özel sipariş vermis fakat bu siparislerin hiçbirini onaylamamışsa, kayıt numarası numaranın aktif olmadığı 18 fatura döneminin sonunda silinebilir.  Şirket, herhangi bir uyarı yapmaksızın kayıt numarasını silme hakkını saklı tutar. Danışmanın bu durumda yeni kaydı numara silindikten sonra herhangi bir yöneticinin yapılanmasına genel ilkeler doğrultusunda gerçekleştirilebilir.
9. Danışman, kendi dilekçesi ile kendi numarasını veritabanından silebilir. Bu durumda danışman numarası silindikten 18 fatura dönemi sonrasında şirketteki faaliyetine geri dönebilir.
10. Herhangi bir sebepten dolayı danışman numarasının şirket veritabanından silinmesi durumunda («Direktör Görevleri » 7. kesit dışında) danışmanın yapılanması onun üstündeki yöneticiye devr edilir.
11. Şirkette kayıtlı olan danışmanın ikinci bir kayıt hakkı bulunmamaktadır. Danışmanın diğer yapılanmaya kaydı bulunması durumunda diğer yapılanmaya kaydolan yeni kayıt numarası silinir ve silinen numaranın bilgileri tutulmaz. Yapılanmasında tekrar kayıt tespit edilen yönetici cezalandırılır.
Sizde Faberlic Danışmanı olmak isterseniz

Whatsapp: 0553 663 08 61