22 Ocak 2017 Pazar

Babaoğul Hurda Alımı

Babaoğul Hurda Alımı

Hurda umumi olarak yeniden kullanılabilme özelliğini yitirmiş maddedir, işlevsel olarak değeri olmayan, zamanı dolmuş tüm madde malzemelere verilen isimdir. Birçok endüstri iktisat açısından gelişmiş ülkelerde hurdalar fazla mühim derecede ürünler kadar değerlidir. Bunun sebebi genellikle recycle olarak bilinen art dönüşüm işleminde kullanmalarıdır. Babaoğul hurda gerek çevresine gerekse siz değerli müşterilerine önem vererek doğaya katkı da bulunmaktadır.

Kullanılan art dönüşümlerde lüzumsuz atıklardan etraf kirliliğinden azami miktarda önlenmiş olmuştur. Hurda haline gelmiş endüstriyel üretim fazlası atıklar farklı ürünlere dönüştürülerek farklı sektörlerde kullanılabilmektedir. Bundan ötürü insanlar art dönen miktardaki ürünleri kullanarak sektöre mühim derecede sağlatmıştır. Yani laf konusu hurdanın illa aynı sektörde kullanılması gerekmemekte, aksine daha fazla diğer sektörlerde kullanılmak üzere art dönüşüm işlemine tutulmaktadırlar. Şişli hurda alımı söz konusu olduğunda elbette ki ilk arayacağınız firma Babaoğul hurda firma olacaktır.


Buda fazla yönlü olduğunu anlatım etmektedir. Hurda kuyumculukta altın, gümüş gibi kıymetli kıymetli madenlerin 2. yani işlenmiş olanlarına denildiği gibi; bakırhurda, çelik hurda, demir hurda, pirinç hurda, âlemineyim hurda ve plastik hurda, kullanılamayacak duruma gelmiş otomobil parçaları, polyester gibi surat binlerce madde malzemenin eksileri için hurda kelimesi kullanılmaktadır. Kuyumculuk tabiri hurda haricinde başka bütün hurda olarak tanımlanan malzeme maddelerin biricik ortak özelliği daha asla eskisi gibi kullanılamayacak durumda olmasıdır.

Buda hurda kelimesini fazla aleni şekilde tanıtmaktadır. Bütün hurdaların şekilde art dönüşüme tutularak fayda fasıla malzemeye veya olmamış madde girdisine dönüştürülebilmektedir. Hurda çeşitleri oldukça fazla olup, piyasada fazla art dönüşüme yatkın tercih edilenleri; metal hurdası, plastik hurdası, otomobil hurdası, elektronik hurdası, bilgisayar hurdası, hurdası olarak sıralanabilir. Ama bunlar insanlar arasında bilhassa hurdası metal hurdası eskiden beri fazla talep gören hurda çeşitleridir. Fakat nihayet yıllarda elektronik eşya hurdası ve bilgisayar hurdası da, hurda toplama piyasalarında fiyatlandırılarak kendi kategorilerini oluşturmuşlardı.


Hurda Fiyatları

·         Elektronik Kart hurdası ( sim kart, ses kartı, banka kartı, ekran kartı, tv kartı vs. )
·         Kilogram fiyatları: 9,75 TL ile 15 TL arasında değişmektedir.
·         Elektronik Hurdası( radyo, teyp, küçük elektrikli ev aletleri vs.) Kilogram Fiyatları: 8 TLile 13 TL arasında değişmektedir.
·         Bilgisayar Hurdası ( main board, router, monitör, kasa, yazıcı, işlemci, ram vs) Fiyatı: 12,5 TL ile 16 TL
·         Soyma Bakır Hurda Kilogram Fiyatı : 14,5 TL
·         Çelik Demir Hurdası Ton Fiyatı : 500 TL
·         Plastik Hurda ( Çapak) Ton Fiyatı: 350 TL