11 Nisan 2017 Salı

Radikal Medikal Hasta Yatakları İmalat Satış ve Kiralama

Radikal Medikal Hasta Yatakları İmalat Satış ve Kiralama

Radikal Medikal hasta yatakları imalat satış ve kiralama hizmeti vermektedir. Hasta olmuş bir aile bireyinize ya da akrabalarınıza bir hastane yatağı satın almak, onlara doğru bakım verebilmek için önemli bir etkendir. Hastaların iyileşme sürecinde dinlenmenin önemli olduğu gerçeği göz önünde bulundurularak, onlara iyi bir dinlenme ortamı oluşturmak için konforlu bir yatak sağlamak mutlaka gereklidir. Bu yatakların son derece faydalı pratik ayarlanabilir özellikleri sayesinde hastanız daha acısız ve rahat bir hastalık dönemi geçirecektir.  Bu konuda firmamızın tecrübe, profesyonel ve hizmet anlayışına güvenebilirsiniz. Radikal Medikal Hasta Yatakları satış öncesi ve satış sonrasında müşterisine en üst düzeyde destek vermektedir.


Hasta karyolası, ev tipi hasta yatakları, havalı yatak, ikinci el hasta yatağı ve ihtiyacınız olan diğer hasta odası ekipmanları çeşitleri bizi aracılığımız ile temin edebilirsiniz. Son derece ergonomik yatalar ile iyileşme ve dinlenme süreçlerini hızlandırabilirsiniz.


Bize ulaşarak hasta yatakları hakkında bilgi alabilir, sitemiz üzerinden tüm ürünlerin kiralama ve satın alma işlemlerini yapabilirsiniz. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.